Fees and Timings

Brochure for Fees and Timings at Alliance française du Bengale

Check out our brochure here : Brochure

Check out the fees and timings here : Fees & Timings

 

The next session starts from 8th Of November 2021(Weekdays) and 20th November 2021(Weekends).

There are six levels altogether.

1) A1 (4 months time in regular total 120 hours)
It has two sublevels >
A1.1 (2 months 60 hours) (RS 9,990 for weekdays and RS 10,990 for weekends).
A1.2 (2 months 60 hours) (RS 9,990 for weekdays and RS 10,990 for weekends).
Total Course Fee For A1> RS 19,980 for Weekdays and RS 21,980 for Weekends.
Registration Charge RS 1,990. One time payable.
Books RS 990.

2) A2 (4 months time in regular total 120 hours)
It has two sublevels >
A2.1 (2 months 60 hours) (RS 9,990 for weekdays and RS 10,990 for weekends).
A2.2 (2 months 60 hours) (RS 9,990 for weekdays and RS 10,990 for weekends).
Total Course Fee For A1> RS 19,980 for Weekdays and RS 21,980 for Weekends.
Registration Charge RS 1,990. One time payable.
Books RS 990.

3) A1(2 months time in Intensive total 120 hours) RS 19,980. Only Weekdays.
A1.1 intensive 1 month 60 hours.
A1.2 intensive 1 month 60 hours.
***For intensive RS 19,980 should be paid upfront.***
Registration Charge RS 1,990.One time payable.
Books RS 990.

4) B1 (8 months time in regular total 220 hours)
It has four sublevels >
B1.1(2months,54 hours) (RS 9,990 for weekdays and RS 10,990 for weekends).
B1.2(2months 54 hours) (RS 9,990 for weekdays and RS 10,990 for weekends).
B1.3(2months 54 hours) (RS 9,990 for weekdays and RS 10,990 for weekends).
B1.4(2months 54 hours) (RS 9,990 for weekdays and RS 10,990 for weekends).
Total Course Fee For B1> RS 39,960 for Weekdays and RS 43,960 for Weekends.
Books RS 1,290.

5) B2 (8 months time in regular total 220 hours)
REST REMAINS SAME (PRICE & HOURS) AS B1.

Weekdays Timings:
Timings and Days for LevelA1 Starting 8th Nov 2021:
7:30 AM to 9:30 AM (Mon, Tue, Thurs, Fri). 2 hours/day.
9:45 AM to 12:30 PM (Mon, Wed, Fri). 2 hours 45 mins/day.
12:30 PM to 3:15 PM (Mon, Wed, Fri). 2 hours 45 mins/day.
3:00 PM to 6:00 PM (Mon to Fri, INTENSIVE ONLY). 3 hours/day.
6:00 PM to 8:45 PM (Mon, Wed, Fri). 2 hours 45 mins/day.
Weekend Timings:
Timings for LevelA1 Starting 20th Nov 2021:
9:00 AM to 1:00 PM (Sat, Sun). 4 hours/day.
2:30 PM to 6:30 PM (Mon, Wed, Fri). 4 hours/day.

NB :
Due to the outbreak of Covid-19 the classes are currently being conducted online.

To register, or for any details you may call us on  +91 8697736768 / +91 9674900347 or email us your queries on the following address: [email protected]